Nejnovější recenze ze sekce Vířivky
- Jednoduché sestavení -
- nejlépe ve dvou. Je hlubší než nafukovací - příjemné koupání. Celková spokojenost. Cena odpovídá kvalitě.
- Zatím žádné nevýhody. (doporučuji měkčí podložku - žádná se s vířivkou nedodává)
- Nebyl zde český návod,ale po zaslani SMS my ho obratem poslali.
- Krásná,pohodlná, naprosto dostačující počet programů.Ve vybavení i opěrky hlavy.Jednoduché sestavení,i manipulace.Zvolili jsme chemii H2O.Zatím se peru s doladěním.Do bazénu jsme používali chlór.Bylo to jednoduché.
Jsme velmi spokojeni.
- Pro dva ideální, i 3.osoba se pohodlně vejde. Menší osoby uvítají polštářek pod zadek.
- Dno není nafukovací, ale bublinková podložka pod vířivkou úplně stačí, nesedí se na tvrdém. Dno neklouže.
- Ohřívá skutečně 2°C za hodinu.
- Pevný a odolný materiál.
- Bublinkové trysky při spodním okraji masírují opravdu pěkně, žádné lochtání, ale pěkná silná masáž.
- Poněkud chaotický návod k použití, při pozorném studiu vyhovující
No prostě úžasné
Tento produkt jsem si vybrala kvůli relaxu Vřele doporučuji
Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28462
Radim Záškvara
Přidáno: 31. července 2023
(naposledy upraveno 31. července 2023)
Zakoupeno v KAMODY.CZ
Vířivka přišla poškozená. Je prasklá pod tryskou. Bohužel se snažím reklamovat. Číslo na reklamace není. Musím pouze emailem. Čekám již třetí den a nikdo se mi neozval.
- po několika dnech zatím spokojené užívání
Komunikace na 1,dodání rychlé,zboží v pořádku Doporučuji!
Je to Božííííí!!!!!!!!
Snadné složení, vypadá bytelně, bublinek dostatečně ;)
- provedení
spokojenost, splnila očekávání, využitelná i v chladnějším počasí
- dobrá cena
- vyhovuje po všech stránkách
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení a doporučení. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Tým Marimex.cz
Splnil očekávání. Funguje jak má.
Bry den byla mi dodana poskozena vyhrivka a ta reklamace,to je des,uz to vyrizuji 14dni a furt nic.Zadna odezva a ve finale na penize budu cekat mesic a vuce?to je mazec.Nezlobte se name .Vy byste se take branily a chteli vse vyridit co nejdrive a ne mesic Priklad.Tak doufam ze se vse vyresi vco nejrychlejsi vyrizeni,mam i fotky,kdybyste chtely.Jinak preji hezky den Tschiedelova
- Relax
- Dobrá cena
Výrobek OK, snadná instalace. Bohužel po prvním napuštění chybná hláška k čerpadlu. Odesláno na reklamaci - pátek předáno přepravci - pondělí předáno dopravcem na reklamaci - pátek výřívka zpět doma a plně funkční. Neskutečně rychlé vyřízení reklamace, takže naprostá spokojenost. Takhle by to mělo vypadat všude, rychlost, ochota operátoů na tel. lince, rychlé vyřešení problému. Tak doufám že stejně dobře jako proběhlo vyřešení problému bude i výřivka stejně bez problémů sloužit a dělat radost.
- Schází mi trochu jasnější a podrobnější návod k použití.
Vřele doporučuji, pouze ten podrobnější návo d , nebo podrobnější video k použití produktu
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Prostorově výhodné.
- Cena.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »