Nejnovější recenze ze sekce Vířivky
Výrobek splnil všechna moje očekávání.
- Dobrá masáž
automatické nafouknutí bazenu interním vzduchovým čerpadlem. Instalace bazenu (nafouknutí) a provoz bazénu (ohřev vody, buble efekt, cirkulace vody s filtrací, dezinfekce vody, časovač pro aut.zapnutí ohřevu, měření teploty vody) se řídí pomocí tlač..ovladače. Součástí dodávky je proudový chránič 230V/10A pro připojení na el. síť.
Součástí dodávky bazénu není podložka pod bazén.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Úplný shit, vůbec nefunguje, po třech dnech se musí měnit filtr, jedná se o kartušovou čističku, takže jakoby nic, voda po třech dnech úplně zkalená, sůl se tam dává asi zbytečně, prostě hrozný bazmek, nahřívání trvá věčně, rozhodně nedoporučuji.
- Po zprovoznění na druhý den, vyfoukla
Dobrý den, jsem velice naštvaný, že se vám nedá dovolat. Hned po daném provozu je na druhý den vyfoukla.
- nízká cena
snadné ovládání, spokojenost
- Se starším modelem stejného typu jsem byla velmi spokojena, nový jsem zatím nevyzkoušela.
jednoduchá osluha
Výhodou jsou masážní trysky - fungují i na stav po úrazu končetin. K desinfekci vody se používá pouze sůl, na doporučení odborníků NE mořská sůl, ale v co nejčistší formě. Dále použít vodu z veřejné sítě, ne ze studny.
- Na pohled pěkný.
- Hlučný.
- Super virivka! max pro 4 lidi
- Je velká , pevná a stabilní
- Solinátor je super
- Výkonné čerpadlo
- WIFI a propojení přes aplikaci
Používáme ji denně. Veškerá nastavení provádíme přes aplikaci v telefonu nebo tabletu. Za nás je to super Wellness a doma. Jediné čeho lituji , že jsme ji nepořídili dříve.
vše funguje jak má být
Vířivka neobsahovala podložku pod vířivku a návod není v češtině.
Maximální spokojenost, vše funguje jak má, měli jsme koupit už dávno, bazén byl pro nás zbytečně velký, vířivka bohatě stačí, praktičtější a pohodlnější
- Kvalitní materiál
- Cena - výkon
- Jednoduchá montáž
- Pohodlí a relax..... vše v pořádku
- Mám to,že tento produkt je apsolutně neprodejnej!!!Začalo to tím,že se udělala jedna dirka(jako od špendlíku).Pokračovalo to dalšími dirkami.Asi pět malejch.Pokračovalo to velkejma dírama,ve švu,asi tři nebo čtyři.No a těď jenom lepim a lepim.Mimochodem,doporučte mi jakým lepidlem lepit.
- Děkuji!!
Nekupova!!!
Zrušeno
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »