Nejnovější recenze ze sekce Vířivky
Produkt nefunguje.
- Zatím zkoušíme, zatím spokojenost
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Tenká stěna s technologií paddleboardu
- Wi-Fi (zatím se nepodařilo rozhodit)
- Ruční pumpa v balení
- Bubliny i uprostřed, nejen na kraji
- Velmi solidní dojem
- Stěna je velmi tvrdá
- Nafukovací dekl, držící teplo
- Ryska MAX je v naprosto špatné poloze (víc vody, než zdrávo)
- Velmi problematické připojení i Wi-Fi
Pokud napustíte vodu na MAX, zapomeňte na bubliny. Pokud si jich i tak budete chtít užít, voda bude všude kolem (i s jedinou osobou uvnitř). Používám vířivku SÁM a v klidu, bez bublin, s vodou na rysce MAX a při plném zanoření těla je mezi okrajem a hladinou ca. 5 cm pouze. Pokud tam bude více lidí (čím víc, tím pokrčenější nohy), voda bude přetékat. Takže ideálním řešením se jeví napuštění na rysku MIN. V takovém případě už je provoz s bublinami možný a ohřívá se míň vody. Jinak tato vířivka je v nabídce jistého prodejce zahradní techniky v akci "50%" za cenu vyšší, než je běžná cena v ostatních obchodech. Tak pozor na M!
Zatím velká spokojenost, teplotu vody si můžeme regulovat dle libosti, bublinky super, dezinfekce vody ozonizérem a uv led lampou, tak snad dlouho vydrží :-)
- Splnilo očekávání, snadná instalace, rozhodně se vyplatí připlatit si za trysky(nedochází k rychlému ochlazení), je to pohoda večer se jít ohřát.
- Delší doba ohřevu a jeho spotřeba, ale jinak to nejde...zkouším dohřívat solárními panely...
Doporučuji dokoupit izolační podložku a bazénovou sůl...
Stará vířivka se pokazila, potřebovali jsme rychle novou. Tato je mnohem lepší než minulá, má trysky, které stará neměla. Jsme spokojeni.
pro dva naprosto dostačující, zatím spokojenost.
vířivka funguje jak má - paráda
po napuštění vodou teče někde ze dna nebo svárů. Budu
vracet.
Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28462
Přidáno: 29. června 2023
(naposledy upraveno 23. července 2024)
Zakoupeno v KAMODY.CZ
- velikost - mohu se pohodlně natáhnout
- salinátor
- hydro trysky - úplně jiná masáž
- podrobný a srozumitelný návod
- nikde v návodu se neobjevuje dálkové ovládání pomocí aplikace, aspoň jsem to nenašla
Zatím to vypadá úžasně. Moc příjemné. Lepší si připlatit za velikost, salinátor a hydro trysky. Splnilo očekávání.
Uniká vzduch, denně dofukovat
vše ok
Zatím dobrá vířivka, co splnila, co jsme očekávali. Problém byl s tím, že kolem výpustného potrubí prosakovala voda. Když jsme vše dotáhli a přimáčkli vypouštěcí zátku uvnitř vířivky, tak to přestalo.
Asi by bylo dobré uvést v návodu, že jsou vířivky testovány a tudíž je potřeba vše přejít a dotáhnout.
- celkem v pohodě, hezká vířivka
- Vše zabudované v těle výřivky
- Zatím žádná
- rychlost sestavení
- menší průměr nafukovacího těla=úspora místa
- možnost ovládání přes aplikaci
- 2 intenzity bublinek
- rychlost ohřevu
- pokud dáte vodu mezi hodnoty Min a Max a do vířivky jde jeden dospělý a 2 děti, po zapnutí bublinek je voda všude :-)
- mohla by být součástí balení i spodní podložka pod vířivku
- velikost max pro 3 dospělé, 4 nebo 5 se ,,pomlátí" nohama
Jsme nadšeni celá rodina. Koupily jsme na jaře až nyní jsme nafoukly a vyzkoušely. U nás šlo hlavně o úsporu místa, vnitřní rozměr je shodný s jinými typy, které mají větší rozměr. Možnost ovládání přes aplikaci - ráno v práci zapnu ohřívaní a odpoledne se koupeme.
2 intenzity bublinek.
- Pevná vířivka
- není nenafukovací, (Heureka uvádí opak)
- V této cenové relaci nelze vířivce noc vytknout
Vířivka je super doporučuji
- Prostorná vířivka, díky pěnovým stěnám drží déle teplou vodu, dobře izoluje.
rozumná cena
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »