Nejnovější recenze ze sekce Vířivky
- snadná montáž
- ohřev
- ovládání
- kvalita
Stejný bazén o tohoto výrobce jsme měli, vyhovoval nám.
SUPER.
Dobrá kvalita za příznivou cenu
- dobrá velikost
- jednoduché ovládání
- nutné časté čištění filtru
plně vyhovuje požadavkům které jsem měl.
Zlatá střední cesta
- je to přesně to, co jsem očekávala
- při zapnutí masážních trysek,voda dělá velké bubliny a tím je vyšší hlučnost
Pro sezonní použití na zahradě dobrá cena,splňující požadavky. Pěkný vzhled , lehká údržba, příjemný materiál.
Pro klienty, kteří neuplatňují luxusní, nadstandartní věci dobrá volba.
- Vše vestavěné
- Bublinky dobré
- Prostorná
- Mohly by být lépe podsvícené ikony na ovladači je hůře poznat co je zapnuté i při denním světle.
Pěkná vířivka pohodlná, jednoduchá
Přesně dle našich představ ,velikost ideální i zprovozněna byla rychle.
- Vířivka je skvělá, nevím proč nikdo nezmiňuje bublinky nejen po obvodu ale i kruh uprostřed vířivky, je to o mnoho lepší zážitek a relax.
- Wifi super věc na dálku, ale musíte se stejně rozmyslet ráno aby jste mohli jít večer do vířivky, ty 2° za hodinu, zož z 20° na 40° za 10 hodin.
- Mnoho různých možností redukcí k nafouknutí, ale přiloženou pumpou nafukovací dekl nenafouknete, musíte si to nějak vymyslet, nebo použít pumpu na lehátka, vhodnou redukci jsem nenašel.
- Plasty mi teda dost smrdí, ale jsem po Covidu extrémně citlivý
- Než jsem wifi zapojil tak jsem málem zbláznil, ale už to jde.
- V návodu i na obalu píšou dva stupně výkonu bublinek, ale nic takového tam můj model nemá, ale reklamovat nebudu.
- S filtry se musíte naučit zacházet, mám pořád dva od koupě, a čištění jsem si vychytal.
- Po víření dám nový filtr a starý vyperu, propláchnu nechám uschnout a pořád dokola.
- Používám mini tablety 4v1 a pohoda, bez chemie to nejde, voda se okamžitě kazí a stěny dno kloužou.
Pro 4 osoby teda max a ani to se mi zdá moc, tři dospělí max a už to bublá ven. Ideální pro dva lidi.
Určitě topit na vysokou teplotu, pokud to vydržíte, protože bublinky tu vodu dost ochlazují, z 37° na 33° za hodinku.
Je vhodné to podložit něčím izolačním, polystyrén , mirelon, ať to nevychladne.
Jsem s nákupem spokojený.
včera poprvé vyzkoušená vířivka.Instalace jednoduchá,ovládání taky snadné.odpoledne jsme napustili vodu ze studny (fakt studená),večer měla 30 stupňů.Myslím,že to bylo docela rychlé.Bublinky jsou super a překvapilo mě ,že mají docela sílu. Ještě musím vychytat úpravu vody,jak dlouho a kdy filtrovat atd.Zatím spokojenost.
- Včera jsem nafoukl a napustil vodou a dnes už relaxuji
- Zatím nic
Zatím ještě zabaleno
Snad bude super ještě ji nemám vybalenou ale těším se
- čekáme na pěkné počasí
Zatim nehodnotim ,bez CESKEHO NAVODU nebudu VIRIVKU VUBEC ROZBALOVAT A MONTOVAT DO ZAHRADY.
- rychlost dodání
- komunikace
Stále zabaleno, tak snad bude vše v pořádku :)
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu.
Tým Marimex.cz
- jednoduchá montáž