Nejnovější recenze ze sekce Vířivky
Prostě skvělý
uvedené recenze byly kladné, proto tento výrobek. osobní zkušenost skvělá, doporučili jsme našim známým. instalace a zprovoznění dle návodu rychlé. vířivku jsme začali ihned využívat, je to opravdu relaxační, odpočinkové a osvěžující. provoz vířivky nemá velkou spotřebu energie, takže provoz úsporný. tento produkt jsme si vybrali i pro jeho nízkou cenu, byla to opravdu výhodná koupě a cena určitě odpovídá požadované kvalitě výrobku. lze jej využívat i při relaxaci více osob, ale užije si zde odpočinek i každý sám, výrobek je vhodný spíše pro dospělé, děti by potřebovali bazén. Shrnutí, obsluha vířivky srozumitelná a nenáročná, funguje přesně tak jak jsme očekávali, jsme velmi, velmi spokojeni.
Zatím nic, 2 den doma.
- Super relax za dobrou cenu.
- Během chvilky je voda vyhřátá, dá se tedy ihned používat. Vyměnili jsme za bazén průměr 3 metry a mrzí nás, že jsme toto rozhodnutí tak dlouho odkládali. Kombinace vířivka + léto + víno + skvělá společnost = ideální víkend
zatím vše ok
Příjemný relax.
Dobrý den,ráda bych ohodnotila produkt ale ještě jsem žádný nedostala,není vaše žádost předběžná?
Lituji,že jsem si vířivku nepořídila již dávno..
- Slabý materiál
velmi dobre
Naprostá spokojenost.
Zkušenost s touto vířivkou je zatím krátká.....ale vřele doporučuji pro zdraví i ostatním.....
- Instalace a funkce v pořádku.
- Výrobek plnil mé očekávání.
Nevýhodou je nečitelný displej, když svítí sluníčko není nic vidět.
- Výhoda produktu
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Rychlé nafouknutí, jednoduchá obsluha.
- Krásná masáž unaveného těla.
Zatím super,rychlá montáž, po dlouhé době inteligentní ( jednoduchý)návod, vše funguje jak má
Vzhledem k tomu, že tam nebyl český návod, tak byl trochu problém s instalací. nyní už vířivka funguje a také je už vyzkoušená. Zatím dobré.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »