Nejnovější recenze ze sekce Vířivky
- Vířivka je příjemná, relaxující, doporučuji všem zejména starším osobám v návaznosti na dobrou cenu.
Chybí překlad do Češtiny nebo aspoň Slovenštiny. Proto byl problém z balíku sestavit vířivku. Také zjištění provozu vířivky bez překladu bylo záležitostí zkoumání ovladače. Není jasné zda může být vířivka venku - zda může pršet na filtraci a ovladač, které jsou pod proudem. Chybí " doporučení" zda je nebo není vhodné dát pod dno vířivky třeba tvrzený polystyren proti ochlazování.
- Perfektní, super
- Nevýhodu nemám
S vířivkou jsme velice spokojeni,je to domácí wellness, doporučuji
Zanesen filtr za jeden den a přestala fungovat Error 90 takže musím fungovat bez filtru. A to byla čistá voda.
Dlouho nahřívá.
- rozměry
- tvar
- komunikace obchodu
- měl jsem smůlu na špatný kus, ale asi jsem nebyl sám
Pokud bych hodnotil výrobek okamžitě, asi bych dal minimálně 90%. Po prvním vypouštění ale vypadla nekvalitní přilepením vypouštěcí hadice. Po první reklamaci (měl jsem vířivku poslat k opravě, ale radši po dohodě jsem si opravil sám, po dalších 14 dnech se totéž stalo na druhé straně hadice. Než jsem stačil vyřídit tuto reklamaci rozlepil se u vrchu vířivky hlavní svár. Než bych vířivku posílal do Jihlavy, udělal jsem si výlet a osobně jsem byl vířivku vrátit. To co jsem tam viděl mne definitivně odradilo od nákupu nové vířivky.
Virivka splnila naše očekávání. Vše po čtrnácti dnech provozu funguje . Zatím jsme spokojeni.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Velká,kvalitní,jednoduchá montáž a obsluha,ryhle natápí na požadovanou teplotu.
- mala spotreba vody
- jednoduchá obsluha
- chybí český návod
- nelze regulovat množství vzduchu do vířivky
Velká spokojenost s kvalitou výrobu a funkcemi vířivky. S nákupem jsme zbytečně váhali, měli jsme si ji koupit už dřív :-)
Vířivku užíváme teprve 4 dny, ale jsme velice spokojení.
Za tu cenu je to super relax.
Kdyby to mělo možnost snížit intenzitu víření bylo by to úplně bez chyby.
Určitě to ale není pro 4-6 osob.
Pro pohodlí je nejlépe užívat si to ve dvou.
Vřele můžeme doporučit .
- Příjemný relax
- U výrobků nebyl dodán český návod k sestavení
Chyběl návod v češtině
- snadné uvedení do provozu
- Super, dokonalý relax
- Slušná velikost
- Předražená
- Záruční servis katastrofa
- Docela šmejd za takový peníze
Funguje jakž takž, ale při problému tu není žádné dovolání reklamace nebo oprava v rozumném čase. Za ty peníze je to docela šunt.
- vyvovuje
spokojenost
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
super
Zatím máme vířivku v provozu jeden den,
tak zkušenosti ukáže teprve čas.
Neobdržela jsem objednané
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »