Nejnovější recenze ze sekce Vířivky
- Rychlé sestavení
- Výhoda solináteru, ještě jsme úplně nevychytali dávkování soli, ale jinak velká spokojenost.
- Výhoda masážních trysek, je to opravdu znát, není to žádné šimrátko
- Skvělý relax!
- perfektní relax
- ještě diky PPL jsme ho nepoužili
Nehodnotím produkt , protože jej ještě nepoužívám.
Hodnotím však prodej, který je podle mne nezákonný neboť jsem nedostal návod k obsluze v české řeči a nemůžu produkt (vířivá vana nafukovací) sestavit a používat. Doufám, že prodejce upozorníte a vadu prodeje
napraví.
Ing. Jan Moučka , Purkyňova 935, 69662 Strážnice.
Jsem nadšená!
- V horku nedocenitelné osvěžení
- Super
- Dobra cena, krásný výrobek, dostačující velikost, jednoduché ovládání, praktická funkčnost, led Pasek super pro atmosféru, bublinky rozmístěné po obvodu krásné probublavaji celou virivkou, naprostá spokojenost! Výborný relax.
Co bych jen vytkla tak to ze Chybí podložka pod vyřivku.
- Super výřivka,
- prostorná,relativně snadná instalace
- bohužel problém již od začátku
Neustále hlásí chybu E81 - chyba komunikace. Takže neohřejete vířivku a je prakticky nepoužitelná a to okamžitě od zakoupení. Když se dovoláte po dlouhé době do servisu, tak vám technik řekne, zahajte reklamaci. Dáte tedy 20 tis. za vířivku a nyní uprostřed léta, kdy ji chcete používat budete místo toho řešit reklamaci.
- Pro slanou vodu, jednoduchá montáž.
Pozor rozměry uváděny v úhlopříčce.
Jediná,ale vážná vada je to,že u výrobku není český návod!
Dvakrát jsem volal na vaše telefonisty,vždy slíbili ,že to zařídí,ale stále se nic neděje.Není to náhodou porušení zákona?Bez českého návodu se přece nic prodávat nesmí.
- Dobra cena, jednoducha montaz, zatim funguje ok
Doporučuji, je krásná, máme vířivku spíše na léto na osvěžení místo bazénu.
- WiFi
- Vše je dle očekávání, velmi snadná instalace
- V informačních podkladech jsou některé údaje zmateční - někde je uvedena hodnota u filtračního čerpadla 35W jinde 350W, u UVC zářiče je uvedena jednotka uW ???
- Snadnost a lehkost instilace
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení a doporučení. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Tým Marimex.cz
Je to prijemna letni hracka.Ale za ty penize,takove sudlatko.Pri soucasnych cenach elektriky kapku narocny konicek.Ale to je na zvazeni kazdeho jedince
- Levný, funkční, výborný. 0
- super, pro relax bezvadná věc.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »